Nadat Bjorn Steijlen zijn officieel afscheid van het ijshockey had aangekondigd, werd er een wedstrijd op touw gezet via facebook waar zijn grootste fans een blijvend souvenir konden winnen van deze grote goalie. De wedstrijd verliep van 12 februari  tot en met 29 maart 2014. Vrijdagavond werd dit felbegeerd collectorsitem officieel aan de winnaar overhandigd worden door Bjorn Steijlen zelf en Bob Van Laer, oprichter van de pagina HYC op facebook en Twitter.
 
Bjorn, geboren op 21 juni 1977, begon zijn loopbaan in 1983 bij Griffoens Geel. Daarna speelde hij voor Kemphanen Eindhoven (NED), Phantoms Deurne, Red Eagles Den Bosch (NED), HC Brest (FRA), HC Val Vanoise (FRA), Smoke Eaters Geleen (NED), IHC Leuven en HYC Fintro.
 
Bjorn Steijlen nam deel aan 13 seniorenwereldkampioenschappen en werd 3 maal verkozen tot beste goalie van het WK en 4 maal MVP Team Belgium op het WK. Tijdens de viering van 100 jaar KBIJF in 2008 werd hij uitgeroepen tot "Belgische goalie van de eeuw".
 
Na gedurende vele seizoenen een plaag te zijn geweest voor HYC, verdedigde hij met glans de afgelopen 2 seizoenen vol vuur en overgave het Herentalse doel. Na een carrière van 30 jaar hangt hij de handschoenen aan de haak en gaat ook hij wat meer tijd spenderen aan z'n gezin.  Foto Dirk Smolderen De Smollie / Nnieuws